Het perfecte verhaal

Een goede voorbereiding is de basis voor een nog beter eindproduct. Een ervaren Skyline-team zet jou dan ook stevig op weg om er een nazinderende presentatie van te maken. Met aandacht voor storytelling, logica en bergen creativiteit. Zowel in inhoud en vorm. Want jouw boodschap moet opgemerkt worden. Daar gaan we voor.

theme-photos-CGpifH3FjOA-unsplash.jpg

Aantrekkelijk verpakt

De kleren maken de man … en de vrouw. Een eeuwenoude zekerheid waaraan ook moderne media niet ontsnappen. De ‘look and feel’ van jouw presentatie verdient dan ook alle aandacht. En daarvoor hebben we heel wat in petto: een speciaal voor jou ontwikkelde decor setting die de sfeer en het thema van jouw boodschap en event ademt, visueel volledig afgestemd op jouw huisstijl. Ondersteund door grafische elementen die een boodschap krachtvol herkenbaar maken.

Van A tot Z

Op elk van jouw vragen formuleren wij een passend antwoord. Meer nog: met goede raad ondersteunen we voluit vanaf het allereerste contact. Communicatie-consultancy vervult daarbij een sleutelpositie. De juiste formule om jouw boodschap tot bij de juiste doelgroep te brengen ? De aandacht draaiende houden ? Interactief werken ? Aan alles hebben wij gedacht. Zelfs een heuse mediacoach staat klaar om jou en jouw gasten uitmuntend in beeld te brengen.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash (1).jp

We verzorgen: 

Projectmanagement

Branding

Redactie

Graphics & design

Storytelling

Distributie

HQ: Stokkelaar 15
9160 Lokeren

Studio: Korenlei 10
9000 Gent

Tel: 09 278 82 23

hello@skylinestudios.info

© 2020 by Skyline Studio's

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
GNEMC_Primary_CMYK.png

hosted by