Aangepast aan elk idee en elk initiatief: van kleinschalige video  tot hybride event in stijl.

Skyline Studio’s … professioneel naar de zevende hemel.

Skyline Studio’s straalt jouw boodschap de wereld in vanuit het centraal gelegen, prestigieuze Marriott Hotel in Gent. Onze studio’s liggen in het verlengde van die overal aanwezige kwaliteit.

Ze zijn perfect uitgerust om de inrichting volledig af te stemmen op jouw wensen : van een gezellige lounge-uitstraling tot een desk met zakelijke présence, uitgebouwd volgens het thema van jouw presentatie en/of huisstijl. In elk decor kunnen we bergen verzetten: een uitgebreid en divers aanbod van de meest up-to-date studio- en presentatietechnieken leidt tot opgemerkte visuele hoogstandjes.

De aangrenzende meeting rooms met een capaciteit tot wel 250 personen maken onze studio's tot de perfecte locatie voor een hybride event.

Download hier de plattegrond. Je vindt er ook de capaciteit van onze meeting rooms.

Skyline Studios28.jpg
71484283_10157015346452496_5444830985755

Veel meer dan een studio

De Klasse van Marriott. Het maakt Skyline Studio’s absoluut uniek. Een exclusieve locatie met een hoogkwalitatieve en veelzijdige omkadering. Aangepast aan elk idee en elk initiatief: van kleinschalig tot hybride-in-stijl. De ruime hotelfaciliteiten geven jouw organisatie net dàt ietsje extra: een professionele en persoonlijke ontvangst, uitgebreide cateringfaciliteiten op elk moment van het event (dranken, ontbijt, lunch, diner, receptie), volledig uitgebouwde greenroom en backstage-voorzieningen, … En waarom niet vooraf of aansluitend overnachten? Bij Skyline Studio's is de (zevende) hemel niet begrensd.


Centraal gelegen in Vlaanderen, is Marriott Gent trouwens vlot bereikbaar voor alle vormen van mobiliteit. En voor jouw auto hebben we zelf een veilig en gepersonaliseerd plaatsje vlakbij onze studio’s.
 

Na jouw event wandel je direct buiten in hartje Gent en word je meegenomen in de trendy vibe van een stad vol toeristische en (ont)spannende troeven. En ook op dat vlak zetten we jou graag op weg met perfect afgestemde formules.

We verzorgen: 

Studio op maat

Decor & techniek

Locatie in hart van Gent

Professionele ontvangst

Hybride event locatie

Meeting rooms

Catering

Parking

Overnachting