VAN A TOT Z

Jouw idee geven we graag in alle perfectie vorm. Skyline Studio’s kiest daarbij voor professionals met een kwaliteitsvolle en mensgerichte aanpak. Onze communicatie-consultants zoeken samen met jou naar de beste vorm en inhoud om jouw boodschap te lanceren. Daarna maakt onze projectcoördinator de geformuleerde ideeën tastbaar door het inschakelen van een regisseur, een setdresser, een gespecialiseerde cameraploeg, licht- en geluidscrew, een visagiste, …

Kortom, alle aspecten die jouw verhaal alleen maar sterker maken. Vanzelfsprekend zorgen onze media-ervaren presentatoren voor een heldere en aandachttrekkende video. En door het inschakelen van een heuse mediacoach is een perfecte camera verschijning voor jou en jouw gasten een absolute garantie.

Skyline Studios14.jpg
matthew-kwong-qJgW5ewKCO8-unsplash (1).j

DE WERELD IN

Volledig afgestemd op jouw wensen kiezen we samen de manier waarop jouw boodschap de wereld wordt ingestuurd. On demand, live-streaming, live-on-tape, … ? We zijn er allemaal mee vertrouwd. Voor elk van deze distributievormen gaan we dan ook voluit in alle aspecten van productie en post-productie: frisse beeldregie, dynamische montages, aanleveren van ondertiteling, het visualiseren van de huisstijl, graphics voor het ondersteunen van jouw content, … Voor ons vanzelfsprekend.

MET IMPACT

Kwaliteitsvol communiceren begint en eindigt met kwaliteitsvol denken. Impactmeting na afloop van jouw presentatie of event hoort dan ook onlosmakelijk bij onze projectaanpak. Afhankelijk van het gekozen distributieplatform gaan onze analyses van zuiver bereikmeting tot verregaande doelgroep-analyse.

carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash.jpg

We verzorgen: 

Regisseur

Presentator

Subtitles

Camera & Productie
Crew

Graphics & design

Distributie

Storytelling

Montage

Analyse